Compatibil cu orice smartphone 1
ℹ Orice smartphone dotat cu tehnologia NFC.

sosito ios android
O imagine care arata arata un angajat care se ponteaza la munca cu telefonul mobil

Sosito transformă orice smartphone într-o aplicație de pontaj

Angajații folosesc propriul telefon iOS / Android pentru a se ponta la locul de muncă.
Managerii au acces în timp real la toate datele de pontaj, de pe telefon, sau PC.

Pontare chiar și offline
Nu merge internetul? Nicio problemă. Aplicația înregistrează pontajul chiar dacă apar probleme cu conexiunea.

De ce să alegi Sosito ?

Rapoarte generate automat

Salvează timpul și efortul pe care l-ai dedica pentru colectarea și centralizarea manuală a condicilor de prezență pe hârtie de la fiecare punct de lucru. Generează cu un singur click rapoarte de prezență și pentru salarizare.

Angajați punctuali

Motivează și responsabilizează angajații în a respecta orele de program prin înregistrarea corectă și obiectivă a datelor de pontaj.

Monitorizare în timp real

Gestionează mult mai eficient mai multe puncte de lucru vizualizând in timp real numărul de angajați prezenți în fiecare locație.

sosito design shape

Cum funcționează ?

1

O imagine care arata niste angajati care s-au pontat la servici cu telefonul mobil

Angajații se pontează prin atingerea unui tag NFC cu telefonul.

2

O imagine care arată un manager care verifică pontajul angajatilor din aplicația mobilă sau de pe un PC

Managerii verifică pontajul angajaților din aplicația mobilă sau de pe PC.

3

O persoană responsabilă de la departamentul de HR, care generează și descarcă rapoarte lunare

Departamentul HR generează și descarcă rapoarte lunare.

Soluții

tabs

Sistem de pontaj

Sosito oferă un sistem de pontaj modern și ușor de utilizat, care permite angajaților să înregistreze intrările și ieșirile lor cu o simplă atingere de tag NFC.

Află mai multe
tabs

Pontaj în timp real

Cu funcția de pontaj în timp real, managerii pot vedea cu exactitate cine este prezent la locul de muncă în fiecare moment, facilitând gestionarea eficientă a forței de muncă.

Află mai multe
tabs

Tracker ore suplimentare

Sosito monitorizează orele suplimentare ale angajaților, ajutând companiile să calculeze și să plătească corect compensațiile pentru munca prestată în afara programului obișnuit.

Află mai multe
tabs

Planificator concedii

Adăugarea concediilor de diverse tipuri în platformă, asigură crearea unor rapoarte corecte și complete.

Află mai multe
tabs

Program de lucru

Sosito vă permite să stabiliți și să gestionați programele de lucru ale angajaților în funcție de nevoile companiei, contribuind la o distribuție echitabilă a sarcinilor.

Află mai multe
tabs

Dosar de personal

Funcția de dosar personal din Sosito păstrează informații relevante despre fiecare angajat, inclusiv istoricul prezenței, istoricul concediilor și detalii legate de angajare.

Află mai multe
tabs

Rapoarte pontaje / ITM

Sosito generează rapoarte detaliate de prezență și le poate trimite direct către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), asigurând conformitatea cu reglementările legale.

Află mai multe
tabs

Rapoarte ore de lucru

Companiile pot genera rapoarte cu ușurință pentru orele de lucru ale angajaților cu ajutorul lui Sosito, economisind timp și resurse pentru procesarea datelor.

Află mai multe
tabs

Statistici

Funcția de statistici oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra datelor de prezență, ajutând la identificarea tendințelor și la luarea deciziilor informate.

Află mai multe
tabs

Integrări salarizare / HR

Sosito se poate integra cu sistemele de salarizare și de resurse umane existente în companie, simplificând procesele administrative și eliminând riscul de erori.

Află mai multe
tabs

Notificări

Sosito poate trimite notificări automate atât angajaților, cât și managerilor pentru a le reaminti de pontaj, ore suplimentare sau aprobări de concedii.

Află mai multe
tabs

Device unic

După prima pontare a fiecărui angajat, dispozitivul acestuia se va înregistra în sistem, astfel încât să fie eliminat orice risc de fraudă a pontajelor.

Află mai multe
tabs

Management pontaj angajați

Cu funcția de management a pontajelor din Sosito, managerii pot avea o vedere de ansamblu asupra prezenței angajaților și pot lua decizii prompte pentru optimizarea resurselor.

Află mai multe
tabs

Suport locații multiple

Sosito este flexibil și poate fi utilizat pentru gestionarea prezenței în mai multe locații, ceea ce îl face ideal pentru companiile cu mai multe puncte de lucru sau sucursale.

Află mai multe

Industrii

Ce spun clienții nostri

Vlad Dejeu

Manager General
M&C Business

"Sosito a fost soluția ideală pentru compania noastră deoarece avem mai multe puncte de lucru, iar acum, cu un singur click, pot să mă asigur că toate magazinele din țară sunt deschise. De asemenea, am redus mult din costurile asociate cu procesarea manuală a datelor, deoarece acum putem genera rapoartele de prezență automat."

quote

Silviu Moraru

Manager General
Chei Service

"Deoarece avem un număr mare de angajați, este mult mai ușor să monitorizăm în timp real activitatea lor cu ajutorul sistemlului de pontaj Sosito. Avem siguranța că orele înregistrate sunt corecte și obiective."

quote

Anca Știrbu

Specialist HR
Silkeys

"Sistemul este foarte ușor de înțeles și folosit, pot descărca rapid în Excel toate rapoartele care mă interesează. Am acces oricând la datele din trecut, care sunt stocate în siguranță în cont și le pot folosi ulterior pentru rapoarte, analize și audituri."

quote

Marian Porumb

Owner
District Of Toast

"Angajații s-au obișnuit rapid cu sistemul, care este foarte intuitiv și ușor de utilizat. De când il folosim nu mai există întârzieri, toată lumea respectă programul de lucru."

quote

Obține mai mult control asupra costurilor tale cu forța de muncă. Calculează corect orele suplimentare, pauzele și orele lucrate.

Element de design Sosito, o forma geometrica Element de design Sosito, o forma geometrica Element de design Sosito, o forma geometrica

Solicită un demo

Lasă-ne email-ul tău și te vom contacta în cel mai scurt timp!

Prin trimiterea acestui formular, recunoști că informațiile tale vor fi procesate conform Politicii de Confidențialitate Sosito.
Adresa noastră

Str. Mircea Eliade nr. 4
Cluj-Napoca, România

Contact

Email: contact@sosito.ro
Număr de telefon: +40378482468

WhatsApp

Contactează-ne pe WhatsApp,
+40751113462